Little Italy Hostel Rome

Little Italy Hostel Rome

Little Italy Hostel Rome bevindt zich in het centrum van Rome, precies tussen het Colosseum en het centrale station Roma Termini. Het hostel bestaat dit jaar (2016) precies 10 jaar en heeft op alle sites waar het genoemd wordt vrijwel enkel positieve recensies, vooral vanwege de centrale ligging, de huiselijke sfeer en de manier waarop alles schoongehouden wordt.

Weetjes Little Italy Hostel Rome

Adres en prijzen

Little Italy Hostel Rome
Tweepersoonskamer in Little Italy Hostel Rome

De Little Italy B&B is één van de goedkoopste hostels in het centrum van Rome en wordt door een Nederlander (maker van deze website, dus U kunt ervan uitgaan dat U bij ons veel extra informatie kunt krijgen) gerund. Onze prijzen variëren van 30 Euro voor een tweepersoonskamer in het laagseizoen tot 70 Euro in het hoogseizoen. Met ontbijt is de prijs 5 Euro per persoon hoger. Er is gratis wifi. Er zijn geen extra kosten, behalve de Romeinse toeristenbelasting van 3,50 Euro per persoon per nacht. Er zijn twee badkamers voor vijf kamers, waarvan er één een eenpersoonskamer is en de anderen tweepersoonskamers zijn met ruimte voor een extra bed.

Het adres van Little Italy Hostel Rome is Via Ferruccio, 30 – Int. 27. Tel. +393488037941. Metro: Vittorio Emanuele (lijn A). E-mail: info@littleitalybb.com

Ligging

Little Italy Hostel bevindt zich op 10 minuten loopafstand van Roma Termini. Op weg naar het Colosseum (eveneens 10 minuten te voet) loopt men door een mooi park. Er is een metrohalte (die op dezelfde lijn ligt als het Vaticaan en de Spaanse Trappen)  om de hoek. De omgeving wordt gekenmerkt door een grote hoeveelheid aan gezellige eethuisjes. Er zijn twee supermarkten om de hoek en één van de beroemdste markten van de stad, Nuovo Mercato Esquilino, ligt op 5 minuten lopen van het hostel.

Faciliteiten Little Italy Hostel

 • Er is 24 uur per dag gratis draadloos internet.
 • We spreken zeven talen, waaronder Nederlands (de beste van de zeven!).
 • Er is 24 uur per dag warm water.
 • De kamers worden dagelijks gereinigd.
 • Op verzoek krijgt U dagelijks schone handdoeken.
 • Ook al reserveert U zonder ontbijt, dan krijgt U ’s ochtends toch een kop koffie. Thee mag U de hele dag gratis maken.
 • Bij aankomst krijgt U een gratis stadsplattegrond en leg ik U ook uit hoe U sneller het Colosseum en (soms) de Sint Pieter binnen kunt komen, zonder extra te betalen.
 • Voor 48 Euro (dezelfde prijs als een taxi) kunnen we een pick-up voor U regelen vanaf het vliegveld Fiumicino.
 • Er staat een grote gemeenschappelijke koelkast in de keuken, alsmede een waterkoker, een broodrooster en een magnetron. (Sommige kamers hebben zelf een klein koelkastje.)
 • Elke kamer is voorzien van een tv.
 • We hebben kinderbedjes en U kunt zelfs een kinderwagen lenen.

Little Italy B&B – Via Ferruccio 30 – Int. 27 – 00185 Rome, Italië

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *