Farmer’s Market San Paolo Rome

De Farmer’s Market San Paolo is een boerenmarkt die door de gemeente Rome wordt gepromoot. Hij is alleen op zaterdag en zondag geopend. De groenten op deze markt worden rechtstreeks door de boeren zelf verkocht.

Farmer’s Market Rome

Adres en openingstijden

Adres: Via Alessandro Severo, 48 – Rome. Openingstijden: Zaterdag van 08.30 tot 18.00 uur en zondag van 08.30 tot 14.00 uur.

Beschrijving

De Farmer’s Market San Paolo is alleen in het weekend geopend en biedt de bezoeker een uitstekende gelegenheid om een aantal verse Italiaanse delicatessen en andere specialiteiten te kopen voor de thuisreis en voor geschenken aan vrienden en familie.

De producten die op de boerenmarkt worden verkocht, zijn allemaal in de provincie Rome zelf geteeld en worden verkocht door de boeren zelf, die u ook zullen vertellen over hun teeltmethoden (hoewel u misschien wat Italiaans nodig heeft om ze te kunnen begrijpen, maar dat maakt het des te authentieker, nietwaar?).

Waar u zeker van kunt zijn is dat de kwaliteit hoog zal zijn, de kosten laag (alles is in de omgeving gekweekt en er zit geen toeleveringsketen tussen om de prijzen op te drijven) en alles wat u op de markt kunt krijgen zal vers en smakelijk zijn.

Farmer’s Market San Paolo, Rome

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.